Authentieke Yin - Start met wat betekent authentiek zijn?

te Nukerke docent: Emrik Suichies

6 – 7 mei 2023

Za 6 mei 2023 – 12u tot 21u

Zo 7 mei 2023 – 10u tot 18u

Locatie: Bakkersbos 2, 9681 Nukerke

Prijs: 420 euro

(inclusief koffie, thee, fruit, tussendoortjes, lunch/avondmaal en syllabus)

Authentiek betekent oorspronkelijk zijn, gelijk zijn aan het origineel, gelijk zijn aan hoe iemand is! Een authentiek persoon blijft trouw aan zijn eigen persoonlijkheid. Hoe lastig is dit om trouw te blijven aan dat wat je voor wilt leven weten we allemaal. Immers vaak passen we ons snel aan de omgeving aan in dat wat van ons gevraagd of verwacht wordt zodat het iets voor de omgeving oplevert!

Mijn naam is Emrik Suichies.
Deze naam draag ik de afgelopen 20 jaren vanuit al mijn cellen en mijn naam is momenteel goed gevoed vanuit het hart en mijn buik. 

Emrik draagt als naam in zich wat te maken heeft met: Authenticiteit, liefde, vertrouwen, veiligheid, onmacht, krapte en ruimte, kwetsbaarheid, leven en overleven, zacht zijn en oneindig verstillen. 

Yin is voor mij echt YIN geworden toen de letters de informatie aan me doorgaven waar het woord ”YIN” in mijn wezen bijdraagt. Your Inner Nature als woorden om in dit leven opnieuw te herkennen wat ik mag herinneren vanuit eerdere levens en de natuur als vergeten oude genees wijsheid. Deze vergeten wijsheid en metafysische informatie brengt ik middels mijn naam in tijdens de dagen die je in Nukerke kunt beleven. 

Middels het innemen van verschillende Yin houdingen in het richten van jezelf als een menselijke antenne. Deze dagen zullen verbonden worden met het verhaal over water als informatie drager en als toevoeging ‘plasma’ als vormgever van 99% van alle materie in ons universum. 

De verbinding wordt gemaakt met bindweefsel als connectie tissue, neurotransmitters als communicatie stofjes en de wondere wereld van de Quantum geneeskunde waar de naam van iemand de drager is van de informatie uit het verleden, het heden en de toekomst. 

Ik verbind graag op deze twee dagen in Nukerke de informatie over die verbonden is met YIN, Yin yoga en Ancient Medicine. 

Emrik Suichies.


Je bent welkom, voel maar.

Inschrijven of meer info mail me;

info@yourinnernature.be – www.yourinnernature.be

hello@yinbydonatienne.com

of tel 0479/480.454

YIN - Samen 1 of 1 Samen

te Antwerpen met als gastdocent: Emrik Suichies

17 – 18 december 2022

 

nederlands

za 17/12/22 – 11u tot 18u

zo 18/12/22 – 10u tot16u

Prijs: 429 euro (inclusief koffie, thee, fruit en tussendoortje)

Een 2 daagse waar Emrik en zijn teachings from the Heart, je gaat meenemen in verschillende thema’s.

Zeker ook bedoeld om alle Belgische yin yoga collega’s te inspireren. En niet minder bedoeld voor iedereen die YIN een warm hart toedraagt. Dus ook voor cursisten van ons allen, cliënten die je kent met diabetes 1 of 2. Verloren mensen met Altzheimer of  geirriteerde mensen met chronische ontstekingen 😊 En natuurlijk voor alle mensen die je kent die zich alleen of eenzaam voelen.

Alleen zijn

1 samen & samen 1

wat betekent eenzaam zijn? 

In België gaan we dit jaar nog een laatste YIN event creëren om de verbinding te maken met waar YIN werkelijk voor staat. Dit keer in verbinding met het doorvoelen van onze gezamenlijke eenzaamheid in deze tijd of het alleen zijn en toch samen 1 te zijn.

De alvleesklier als orgaan systeem is hierbij het aangewezen orgaan om in deze twee dagen te belichten. De miltmeridiaan als rivier in het lichaam en de zee van informatie genaamd Ren Mai, zullen veel aan bod komen. Diabetes kennen we allemaal in de vormen diabetes 1 en diabetes 2. Maar momenteel is diabetes 3 het meest in opkomst en daarmee ook zeker een belangrijk onderwerp om in deze twee dagen te belichten in de verbinding met YIN.

 Hoe kan Yin yoga, YIN en voeding of leefstijl daarin wel of minder wel aan bijdragen? Dit zijn allemaal vragen die passen bij het thema van deze tweedaagse.

Er zal dus veel YIN voorbij komen en de houdingen zullen veel gebruikt worden om contact te maken met niet alleen de fascia maar ook met het bevroren stuk wat in ons allen zo vaak in de diepte verborgen blijft.

Voor wie?

Wanneer je door de Yin wenst te laten inspireren. Wanneer je YIN een warm hart toedraagt, wanneer je iets meer voor jezelf wenst of wanneer je professional in de gezondheidszorg bent en YIN wilt verbinden in je coaching, begeleiding of behandeling van cliënten.

Iedereen is deze twee dagen welkom. Ook al ben je geen Yin Yoga docent maar vind je het fijn om meer in contact te komen met jezelf en met je lichaam, ook dan zijn ook deze twee dagen meer dan geschikt om te beleven.

Omdat de zaal van Trier in Antwerpen heel speciaal is verwelkom ik ook graag iedereen uit Nederland die deze mooie stad eens op een andere YINtensieve manier wil beleven.

We hopen iedereen weer in december te mogen ontmoeten in het mooie België.

Een 2daagse waar je kan laten  inspireren door Emrik Suichies en Catharina Van Bemmel en samen verbinden vanuit YIN.

Voel maar.

Je bent zo welkom. 

Emrik Suichies, Catharina Van Bemmel en Donatienne Vander Elst

Inschrijven of meer info, mail me of bel me hello@yinbydonatienne.com of sms 0479/480.454

 

Basic Yin Yoga

Antwerpen - docent: Emrik Suichies

20 – 21 mei 2023

za 20 mei ’23 – 11u tot 19u

zo 21 mei ’23 – 10u tot 18u

Locatie: Zaal Van Trier, Van Trierstraat 40 te Antwerpen

Prijs: 429 euro

(inclusief koffie, thee, water, fruit, tussendoortjes, lunch en syllabus)

INHOUD: volgt nog

VOOR WIE? volgt ook nog 😉

Docent: Emrik Suichies

www.emriksuichies.org

 

Yinspiratie

Nukerke - docent: Emrik Suichies

7 Oktober

 


nederlands

Van 14u – 18u

Prijs: 75 euro(per namiddag, inclusief koffie, thee, fruit en tussendoortje)

Een namiddag waar je kennis kan maken met Yin yoga en je jezelf mag inspireren. 

In de verstilling en vertraging mag je je afstemmen op jouw lichaam

Een namiddag waar je kan laten  inspireren door Emrik Suichies en samen verbinden vanuit YIN. Voel maar. Je bent zo welkom. 


 

 

YIN & Longen en Vrijheid

Nukerke- docent: Emrik Suichies

8 – 9 Oktober


za 08/10/22 – 12u tot 21u

zo 09/10/22 – 10u tot 18u

Prijs: 420 euro

(inclusief koffie, thee, water, fruit, tussendoortjes, avondmaal/lunch)

 

 Onze longen ademen vrij zijn en vaak ademen ze in om daarna ook weer uit te kunnen ademen. 

Het moment van niet hoeven ademen is het moment van de absolute YIN. Het deel waar we in belanden wanneer we in absolute angst schieten en iets ons de adem beneemt. 

In de tussen fase is zuurstof en kooldioxide het geen we gebruiken om de informatie te verkrijgen of los te laten en daarmee leven mogelijk te maken. Terwijl de planten dat wat wij loslaten als bouwstof om te leven gebruiken en hun loslaten van zuurstof weer onze bouwstof wordt. YIN is in deze twee dagen de verbinding in het verstaan van wat astma, bronchitis of longemfyseem kan betekenen. 

Virussen als ondersteuning om tot expressie te komen en de rommel op te ruimen is ook een onderdeel van deze tweedaagse. Om te verstaan, te beleven en te verbinden. Het allerkleinste met het allergrootste. YIN als bijzonder pad om te verstillen en te vertragen en daarmee te gaan begrijpen hoe dit alles bij jou resoneert en past. Of misschien juist wel niet past om het passend te maken voor de toekomst door het los te laten……

docent: Emrik Suichies

www.emriksuichies.org

 

Yintensive 1

Antwerpen - docent: Emrik Suichies

21, 22 & 23  oktober

vrij 21/10/22 – 18u tot 21u

za 22/10/22 – 9u tot 18u

zo 22/10/22 – 6u tot 15u

Prijs: 639 euro

(inclusief koffie, thee, water, fruit, tussendoortjes, avondmaal/lunch)

YOUR INNER NATURE ….OVER LEVEN IN HET LICHT

Het leven bestaat voor veel mensen momenteel uit overleven. Ervoor zorgen dat er genoeg inkomsten binnenkomen, dat het gezin draaiende wordt gehouden, de zorg dragen voor je ouders en dat je ergens ook nog aan zelfontwikkeling doet en gezond blijft. Maar wat als je doel niet meer zou zijn om te overleven maar dat het vanaf nu over leven mag gaan. Het leven intens te beleven met al haar hoogte- en dieptepunten en alles er tussenin. De reis naar binnen maken om te ontdekken wat leven voor jou inhoudt en betekent. Je bent welkom op deze drie bijzondere dagen die YIN naar een hoger niveau in jezelf kunnen brengen. Deze drie dagen zijn bedoeld om een andere manier van leven te ervaren met YIN als kronkelend bergpad. Assisted YIN als handvat om je cellen te openen en MiCellF om je bio energetisch veld te (ver)vullen met de informatie die nodig is om te herkennen, herinneren en daarmee te omarmen in alles wat je zo lastig vindt om te leven.

INHOUD:

De module is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Basic YIN bestaat uit het verbinding maken met, en doorleven van de YIN-houdingen.Tijdens de bioscoop wordt uitleg gegeven over zowel de fysieke als de energetische werking van de organen.En de andere onderdelen zijn de momenten waarop je de YIN op (vernieuwende) manieren mag ontdekken en beleven. Momenten waarop je niet alleen voor jezelf tot diepere inzichten kunt komen, maar ook tools in handen krijgt waarmee je anderen kunt ondersteunen.

VOOR WIE?

Wanneer je opgeleid bent als YIN teacher, wanneer je YIN een warm hart toedraagt, wanneer je professional in de gezondheidszorg bent en YIN wilt verbinden in je coaching, begeleiding of behandelingen van clienten.

Docent: Emrik Suichies

www.emriksuichies.org

UURROOSTER:

VRIJDAG

18.00

18.45 19.45 21.00

Welkom

YIN Experience YIN Universe Afsluiting

ZATERDAG

09.00 10.00 11.15 13.00 14.00 15.15 16.15 18.00

Basic YIN Bioscoop YIN 3.3 Lunchpauze Basic YIN Bioscoop YIN Medicine Afsluiting

ZONDAG

06.00 06.30 07.30 08.00 09.00 10.00 12.00 13.00 15.00

Meditatie Basic YIN Ontbijtpauze YIN 3.3 Bioscoop YIN Assist Lunchpauze YIN Medicine Afsluiting